Ring oss på 040-667 05 42

Var gör vi hembesök?

Hemveterinären gör hembesök i stora delar av Skåne, men arbetar framförallt i Malmö, Vellinge, Lund, Lomma, Svedala och Staffanstorp. Det är inte ovanligt att jag åker längre sträckor för att hjälpa djur och djurägare som inte kan ta sig till veterinär av olika anledningar.  Vid hembesök utanför Malmö tillkommer milersättning på 30 kr milen.

Några exempel:

Lund
Hemveterinären har många kunder i och utanför Lund. Vi hjälper er med era blyga katter och hundar och undersöker dem i deras trygga hemmiljö. Varför inte boka tandsanneringen i hemmet istället för att tvinga iväg kissen?

Skanör, Falsterbo
Jag har varit ner i Skanör bland annat för besiktning och avmaskning av en hund som är bosatt i Sverige på sommaren och i England under resten av året.

Ystad
Ibland åker jag längre sträckor för att hjälpa djuren att få ett värdigt slut. Jag har till exempel varit i Ystad för avlivning av en hund som blivit rädd för veterinärkliniker. Hunden fick somna in i sin trygga hemmiljö.

Kävlinge
Vid ett tillfälle var jag och hjälpte en hund bosatt i Kävlinge som hade fått en böld efter ett hundbett. Djurägaren hade brutit benet och kunde inte köra bil så veterinären fick komma till dem i stället!

Svedala
I Svedala bor en äldre katthane som har hypertyroidism som han får behandling för. Honom åker jag och besöker var 3:e månad för att ta blodprov och kontrollera hans sköldkörtel- och njurvärden.

Rejta oss

Gilla oss