Ring oss på 040-667 05 42

Kliniken

Veterinärklinik

Katter och hundar ska tro att de kommit hem till en bekant.
Hemveterinären har en liten hemtrevlig klinik på Limhamn. Här kan ni boka tid för undersökning och behandling av era djur. Kliniken går i samma tema som för hembesöken, dvs. vi erbjuder en trygg och avstressad miljö. Det är vårt mål att försöka skapa en miljö så att hundar och katter inte förstår att de har kommit till en veterinärklinik. Utanför kliniken finns ett stort promenadstråk och hundfält där ni kan rasta era hundar.

Veterinärbutik

På vår klinik hittar du foder av högsta kvalitet från Royal Canin, Specific & Hills; vi erbjuder både friskfoder och alla medicinska dieter ditt djur kan behöva.

Många mag-tarm och hudproblem kan orsakas av felaktigt foder. På kliniken har vi därför som mål att hålla oss uppdaterade på de senaste inom näringslära och fodertillskott.

För att hålla ditt djur friskt erbjuder vi även friskvårdsprodukter i form av glukosaminer, medicinska hudvårdsprodukter, vitaminer och mycket mera.

Eftersom vi på Hemveterinären tagit ett specialintresse i de stressade djuren har vi även produkter som kan hjälpa vid perioder av ökad stress i djurets liv. Vi erbjuder bland annat lugnande doftferomner; Adaptil och Feliway samt Zylkéne som är ett naturligt lugnande kosttillskott.

För dem som inte har tid eller möjlighet att besöka oss i kliniken har vi även en webbutik. Alla varor som finns på vår webbutik finns även på kliniken i Limhamn.

Rejta oss

Gilla oss