Ring oss på 040-667 05 42

Kliniken

Veterinärklinik

Förutom hemresor så letar vi lokaler för att även starta en fast veterinärklinik. Men då vi nyligen flyttat till trakten från Malmö där vi varit verksam i många år, så letar vi fortfarande efter de perfekta lokalerna för våra smådjur.

Katter och hundar ska tro att de kommit hem till en bekant.

. Det är vårt mål att försöka skapa en miljö så att hundar och katter inte förstår att de har kommit till en veterinärklinik.

Veterinärbutik på nätet

På vår klinik hittar du foder av högsta kvalitet från Royal Canin, Specific, Purina, Virbac & Hills; vi erbjuder både friskfoder och alla medicinska dieter ditt djur kan behöva.

Många mag-tarm och hudproblem kan orsakas av felaktigt foder. På kliniken har vi därför som mål att hålla oss uppdaterade på de senaste inom näringslära och fodertillskott.

För att hålla ditt djur friskt erbjuder vi även friskvårdsprodukter i form av glukosaminer, medicinska hudvårdsprodukter, vitaminer och mycket mera.

Eftersom vi på Hemveterinären tagit ett specialintresse i de stressade djuren har vi även produkter som kan hjälpa vid perioder av ökad stress i djurets liv. Vi erbjuder bland annat lugnande doftferomner; Adaptil och Feliway samt Zylkéne som är ett naturligt lugnande kosttillskott.

Vi kan ta med oss mat eller kosttillskott vid inbokade hembesök. Säg bara till vad ni behöver. Vi har också vår webbutik varorna här kan ni beställa och få skickat till ett postombud nära er. De flesta varor som finns på vår webbutik kan vi ta med vid våra hembesök.

Rejta oss

Gilla oss