Ring oss på 040-667 05 42

Om oss

Vår veterinär

Vår veterinär Anna-Karin Andersson Landgren hjälper dig och ditt djur. Drömmen att hjälpa djur och djurägare i deras hemmiljö kom då hon arbetade extra under studenttiden på Veterinärhögskolans djursjukhus. Sedan starten, 2007, har Anna-Karin arbetat som hemresande smådjursveterinär i familjeföretaget, Hemveterinären.

Ett stressat djur är oftast bara missförstått av utomstående.
Som hemresande träffar hon framförallt katter och hundar men även de små smådjuren. Anna-Karin har med åren blivit speciellt intresserad av de djur som inte kan eller vill ta sig till veterinär av olika anledningar. Om dessa djur brukar hon säga att de bara är missförstådda av utomstående. Det är inte konstigt att djur kan bli stressade av vissa situationer, så som besök på veterinärkliniken.  Därför har Anna-Karin också lagt mycket energi på att skapa en hemtrevlig lugn klinik i Limhamn.

Övriga intresseområden är bland annat hormon- & njursjukdomar hos katt och hund samt sjukdomar hos de äldre djuren.

Anna-Karin håller sig ständigt uppdaterad genom att åka varje år på kurser och kongresser för fortbildning inom både katt & hundmedicin. Hon är även medlem i ISFM, den internationella organisationen för kattveterinärer. Anna-Karin håller gärna själv också föredrag för djurägare, för apotek och för djurintresserade grupper.

Anna-Karin har själv haft flera hundar och har för tillfället en katt som heter Rutan. Katten Rutan är en äldre medelålders skogkattblandning med förkärlek för bus.

På fritiden är Anna-Karin djurskyddsengagerad  och sitter med i styrelsen för Djurskyddet Malmö.

Välgörenhetsarbete är för mig ett sätt att ge tillbaka till både djur och människor av min kunskap.

Rejta oss

Gilla oss